Call center: 0740 099 061

Bioactivatori pentru acasa

Locatarii din mediul rezidențial întămpină adesea probleme legate de sistemul de canalizare. În foarte multe situații canalizarea lipsește iar locuitorii acelor zone au fost nevoiți să își instaleze fose septice sau ministații de epurare. Punerea în funcțiune și amorsarea acestor instalații durează timp îndelungat.

Pentru scurtarea timpului de amorsare și formarea unui nămol active se recomandă utilizarea bioactivatorului SepticStart. Conținutul bioactivatorului este atent selecționat și înglobează majoritatea tulpinilor microbiologice necesare descompunerii materiei organice acumulate în fose septice.

O dată cu acumularea materiei organice în fosele septice au început să apară probleme cu mirosurile. Pe lângă mirosuri a apărut necesitatea de vidanjare, proces deranjant pentru locuitori și pentru proprietari.

Utilizând chimicale, a scăzut gradul de descompunere asfel încât au apărut colmatări în conductele de canaliare și în fosele septice. Pentru evitarea decolmatării mecanice și pentru eliminarea mirosurilor provenite din sistemele de canalizare sunt utilizați bioactivatorii Microcat BioPlumber și SepticClean.

Bioactivatorul Microcat BioPlumber conține o serie de microorganisme care lichefiază materia organică și elimină dopurile din canalizare. Desfundarea canalizarii nu mai este o problemă. Microorganismele activate în apă devorează materia organică acumulată și asfel canalizarea este curățată în totalitate.

SeplticClean este un bioactivator utilizat cu precădere în fosele septice. Aplicat regulat curăță și menține curată conducta de la vasul de toaletă până la fosa septică.

De cele mai multe ori întreținerea obiectelor sanitare se face anevoios. Necesită mult timp iar rezultatele nu sunt întodeauna cele asteptate. Utilizarea substanțelor chimice conduce la diminuarea sau chiar încetarea proceselor naturale de descompunere, procese ce au loc în fosele septice.

Bioactivatorul BioGel curăță și dezodorizează obiectele sanitare și le menține curate timp îndelungat.

O mare parte din accesorile grădinilor, fie că este vorba de mobilier de grădină, dale și pavaje, bănci din lemn sau deck-uri, sunt acoperite cu depuneri atmosferice sau alge. Pentru curățarea lor, simplu și rapid, se utilizează EcoGarden iar cu o simplă aplicare depunerile și algele formate vor dispărea.

Pentru a da un aspect primitor, în majoritatea grădinilor sunt amenajate spații umede în care sunt plante acvatice și pești ornamentali. Problema cu care se confruntă toti deținătorii de iazuri artificiale este turbiditatea apei și material organică în suspensie. Acești factori aseamănă iazul cu o “baltă” cu apă murdară. Îmbunătățește calitatea apei utilizând bioactivatorul EcoPond. Acest biopreparat natural îmbunătățește sedimentarea și elimină algele din lacuri și iazuri.

[addthis tool="addthis_inline_share_toolbox_so0o"]
Ai o intrebare? Scrie-ne pe WhatsApp