Call center: 0740 099 061

Cine nu prefera solutii sigure si la indemana pentru orice problema?

Iar cand au si un impact pozitiv asupra mediului, aducand beneficii calitatii vietii, e si mai bine, nu?

 Cat de des te gandesti ce se intampla cu apa in care spalam grasimi sau aruncam chimicale si alti contaminanti? Cel mai probabil, nu ne gandim la asta deloc. De cele mai multe ori doar inchidem robinetul, tragem apa la toaleta sau turnam lichidele in scurgere si am terminat.

 Dar asta e doar inceputul unui proces complex si lung, care ar trebui sa aiba ca rezultat final intoarcerea in natura a apei cat mai curata posibil. 

 Din pacate, resursele planetei noastre sunt limitate. Cat timp vom putea beneficia de aceste privilegii depinde de grija noastra pentru ele.

 Calitatea aerului pe care il respiram si a apei pe care o bem ne este vitală.

 Apa uzata din locuinte, din fabrici, din ferme, din restaurante, trebuie ecologizata pentru a fi reintoarsa in natura si a ne putea bucura de beneficiile ei in continuare.

 Uneori insa, suntem destul de priceputi in a ingreuna acest proces.

 Un lucru important de stiu e ca nu mai suntem limitati la solutii convenvionale (adeseori toxice) atunci cand cautam inlaturarea unor grasimi, indepartarea unor mirosuri sau eliminarea materiilor organice nedorite.

 Nu suntem nevoiti sa utilizam chimicale nocive, uneori chiar ineficiente, pentru rezolvarea acestor probleme.

 Nu e nevoie sa apelam la instalatori, la vidanjari si alte mijloace costisitoare si deranjante pentru a scapa de aceste necazuri.

Vremea in care „curat” insemna chimicale periculoase a apus de mult

 Solutiile tale nu se mai limiteaza la produse cu ingrediente toxice, care amelioreaza temporar o problema mica, in realitate dezvoltand alta mai serioasa, cu daune pe termen lung.

 Mai mult, produsele chimice obisnuite nu fac decat sa inrautateasca problema, care doar aparent e rezolvata. 

 De ce?

 Materiile de natura organica cum sunt grasimile si uleiurile nu pot eliminate eficient decat printr-un proces natural de descompunere, asigurat de activitatea microbiologica. In caz contrar, prin adaugarea de solutii pe baza de NaOH (soda caustica), se declanseaza un proces de saponificare a acestor acumulari, fiind si mai dificil de eliminat ulterior. Degradarea biologica in schimb, e un proces natural care are loc tot timpul in jurul nostru , intr-un anumit ritm. Progresul Biotehnologiei a dus la dezvoltrea unor produse ecologice, care accelereaza si intensifica procesul de descompunere organica. Acest tip de produse sunt denumite generic BIOACTIVATORI.

 Spre deosebire de substantele chimice, compusii rezultati in urma bioremedierii pot fi eliberati in mediu fara nici un pericol pentru ecosistem. Bioactivatorii sunt produse complet sigure pentru om si natura, care utilizeaza specii de bacterii nepatogene, surfactanti si alte ingrediente 100% naturale.

statie-epurare-ape-uzate

Bioremedierea 

 Bioremedierea este tehnologia moderna de tratare a diferiti poluanti utilizand microorganisme. Acestea descompun in mod natural materiille organice si chimice transformandu-le in substante nepericuloase.

 Succesul Biactivatori by Microcat se datoreaza celor 35 de ani de studii si dezvoltare in domeniul biopreparatelor a Institutului de cercetare BioScience (actual Monera Technologies CORP) din SUA.

 Solutiile Microcat sunt formulate pe baza unor retete patentate care utilizeaza cel mai ridicat numar de specii bacteriologice si o concentratie de microorganisme (bacterial count) net superioara celorlalte produse de gen.

 Produsi inca din 1984 si prezenti astazi pe toate continentele, bioactivatorii Microcat sunt solutii garantate cu aplicatii in cele mai complexe si variate domenii, de la Industria Ospitaliera sau Aeronautica, pana la ferme de creveti  si Petrochimie.

Microcat in Romania si Europa

 Bioactivatorii Microcat au aparut si pe piata noastra in 2010, deservind intai exclusiv sfera industriala ( abatoare si procesatori de carne, fabrici de lactate, fabrici de prelucrarea hartiei, statii de epurare municipale sau private si multi altii).

 Cresterea constanta inregistrata de atunci se datoreaza unei retete sanatoase: inovarea si eficienta solutiilor, know-how-ul echipei si reputatia castigata cu fiecare client multumit.

 Astfel am ajuns sa ne bucuram de increderea si recomandarea unor parteneri precum Cris-Tim, Moldovan Carmangerie, Bunge, Friesland, Cramele Recas sau Ocean Fish, pentru a enumera doar o mica parte. *(daca reprezinti o companie din domeniul industrial, poti afla mai multe despre solutiile Microcat dedicate tie pe microcat.ro).

 In ceea ce priveste solutiile de uz casnic, 529 de clienti ne-au oferit pana astazi votul lor de incredere. Fiecare dintre acestia a gasit in produsele Microcat rezolvarea sigura a problemelor rezidentiale frecvente, de la colmatarea cu grasimi a sistemului de scurgere la mirosul neplacut provenit din fosele septice.

 In 2021 a luat nastere divizia Bioactivatori by Microcat dedicata exclusiv segmentului non-industrial si comercial.

 Gama de 20 de produse selectionate garanteaza rezolvarea specializata si ecologica a celor mai dificile probleme de degresare, curatare si eliminarea mirosurilor.

 Fie ca vorbim de segmental HoReCa, rezidential, automotive sau altul, expertii nostrii iti sunt la dispozitie la distanta unui simplu telefon sau email.

Ai o intrebare? Scrie-ne pe WhatsApp