Call center: 0740 099 061

Politica de retur

Dorim sa informam clientul asupra drepturilor de consumator. In acest sens, am făcut o rubrică distinctă pentru Politica de retur

Dreptul de retragere
Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Client, intra în posesia fizică a produselor.
Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat să notifice Envirotrade Expert intenția sa de a returna produsele achiziționate prinȘ

  • Comunicare scrisă la adresa Cluj-Napoca, str. Snagov nr. 1, ap 24
  • Trimiterea unui e-mail la: clienti@bioactivatori.ro, în termen de maximum 14 zile de la primirea produselor.
  • Telefonic la oricare număr de pe site


Efectele retragerii
În cazul în care Clientul își exercită dreptul de retragere, trebuie să returneze produsele în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate documentele care l-au însoțit: cutii, etichete, instrucțiuni/alte documente (dacă există) etc.) în termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a notificat Envirotrade Expert despre intenția de retragere din contract.

Înapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, inclusiv costurile livrării, în cel mult 14 de zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitându-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul că un Client a ales altă modalitate de livrare decât modalitățile de livrare standard oferite de Envirotrade Expert, achitată de către client, nu se rambursează. Envirotrade Expert poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele sau până la momentul la care Clientul furnizează dovada că a trimis produsele către Envirotrade Expert, fiind valabilă data cea mai apropiată. În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.
Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit după desigilat, dacă nu este în aceeaşi condiţie în care a fost livrat sau dacă este deteriorat. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că produsele au fost desigilate, ca sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs, aceste produse nemaiputând fi returnate către Envirotrade Expert si nemaiputând face obiectul dreptului de retragere de către Client.

Ai o intrebare? Scrie-ne pe WhatsApp