Call center: 0740 099 061

Termeni & conditii

1. DEFINITII

ENVIROTRADE EXPERT S.R.L. este societatea care administreaza domeniul WWW.BIOACTIVATORI.RO  si subdomeniile acestuia (numit in continuare „SITE”).

ENVIROTRADE EXPERT S.R.L. este societate comerciala cu sediul social in loc Cluj-Napoca, Jud Cluj, Str. Snagov nr 1  avand codul de inregistrare fiscala RO 4331075 , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj sub nr. J12/3746/2020, telefon: 0740156525

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre un angajat/colaborator ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO   UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO   are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , sau alte date privilegiate ale acesteia.

PRODUSE si SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT-ul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , prin care  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , indiferent de modalitatea de livrare.

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra PRODUSELOR/SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  cu referire la informatiile continute de acesta.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  .

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa Departamentului Suport Clienti (clienti@bioactivatori.ro)  al  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO , pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  isi deruleaza operatiunile pe SITE.

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate,  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSE si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca  modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA,  vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

3. COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO   poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
 2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , in cazul platii online;
 3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

4. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO, in orice moment, fara preaviz.

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

5. MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT sau poate fi ridicat de la sediul ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO, conform optiunii CLIENTULUI.

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil,  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO poate livra CLIENTULUI un PRODUS alternativ, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

6. MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA.  CLIENTULeste obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente COMENZII, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei COMENZI, existente in CONT.

In cazul in care un PRODUS si/sau SERVICIU comandat de catre CLIENT, nu poate fi livrat de catre ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul CLIENTULUI contravaloarea PRODUSULUI si/sau SERVICIULUI, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din CONTRACT.

7. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

In afara de cazul in care este agreat de catre ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor ridicate personal de catre CLIENT.

8. DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Reragere in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata,  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  de catre CLIENT asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.  
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:            

 1. pentru COMENZILE achitate cu Card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 2. pentru COMENZILE achitate cu OP / Ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar in contul indicat de CLIENT;

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi PRODUSELE (se va lua data cea mai recenta).

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

9. PUBLICITATE

NEWSLETTERELE  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe SITE, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

10. INFORMATII LEGALE

ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si SERVICIILOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Garantii – Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Reclamatiile privind deficiente ale PRODUSULUI/PRODUSELOR achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact .

Forta Majora – Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legea aplicabil/Jurisdictia – CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Cluj- Napoca.

 11. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONTINUTUL, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

CLIENTULUI/UTILIZATORULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  , includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, decat cu acordul scris expres al ENVIROTRADE EXPERT/ BIOACTIVATORI.RO  .

Orice CONTINUT la care CLIENTUL/ UTILIZATORUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  cu referire la acel CONTINUT.

CLIENTUL/ UTILIZATORUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUTUL numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

Niciun Continut transmis catre CLIENT sau UTILIZATOR, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  si/sau al angajatului/prepusului  ENVIROTRADE EXPERT/BIOACTIVATORI.RO  care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Ai o intrebare? Scrie-ne pe WhatsApp